Over Ons

Kar-As is in het jaar 1995 opgericht in het Georganiseerd Industrieel Gebied in Kayseri / TURKIJE en produceert met zijn meer dan 100 medewerkers in 20.000 m2 overdekte faciliteiten grondstoffen, tussenproducten en eindproducten / afgewerkte producten voor de meubel- en bedsector.

In de eerste instantie begon Kar-As met het produceren van carcass-veren voor de meubel- / en bedsector. In de loop van de tijd werd de productenportfolio uitgebreid en begon de productie van Bonnell-veren, pocket-veren, bedden, box-springs, elektrische bewegende box-springs en bewegende box-springmechanismen.

Binnen korte tijd werd Kar-As een van de meest gezochte bedrijven in de sector met  een maandelijkse productiecapaciteit van 80.000 veren en 20.000 bedden met dienstverlening in de binnenlandse markt van Turkije, maar ook export naar Europa, Amerika en het Midden-Oosten en verschafte zich een plek in de bovenste plaatsen.

Kar-As vertoont elk jaar een periodieke groei en is met merken zoals: Besttel, Adoze, Kar Gibi en Deep Sleep op een stabiele manier onderweg met de aanwending van belangrijke merken op de markt. 
Kar-As zal elke dag blijven groeien met nieuwe investeringen en het vertrouwen dat het aan zijn werknemers geeft door middel van zijn productiekracht.
Met vriendelijke groeten,
Kar-as
Kar-as Tekstil Yatak Yay San. Tic. Ltd. Şti
Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde No:15 38070
Kayseri / Turkije
FAX
+903523220602
Kar-as   BESTTEL   DEEP SLEEP   ADOZE   Kargibi
© Kar-as Tekstil Yatak Yay San. Tic. Ltd. Şti - 2018 Alle rechten voorbehouden.