MEDIA

Promatt Fair 2017 / İstanbul

22 May 2018
Bij Promatt 2017 Istanbul doen we mee om onze kwaliteit en innovatieve producten te presenteren. U bent uitgenodigd op onze stand;

ProMatt Bed Manufacturing Subindustrie, apparatuur, grondstoffen en machines Speciale afdeling İntermob in beurs- en congrescentrum Tuyap op 14-18.2017; Meubelzijde Industrie-accessoires, bosbouwproducten en Wood Technology Fair zullen een ontmoeting hebben met onze activiteiten: allerlei producten (machines, materialen, accessoires, enz.) ) toonaangevende fabrikanten en ProMatt Special Division.Waarom zou je bezoeken? l Promatt Speciale Sectie 2017


Contact houden met bedrijfseigenaren: u kunt ontmoeten en samenwerken met de eigenaren van binnenlandse en buitenlandse fabrikanten en leveranciers.

Aanbestedingscentrum van de bedindustrie Onderaanneming: met ProMatt Special Section kunt u doorgaan met de leidende bedrijven die actief zijn op elk gebied met betrekking tot beddenproductie.


Europa's grootste stad; Istanbul: Istanbul is een van 's werelds oudste en grootste stad, is uitgegroeid tot een kruispunt van land en zee handelsroutes en strategische locatie vanwege de centrale economische leven in Turkije. De stad is ook het grootste industriële centrum. Veel hoofdkantoor en de fabriek zijn gevestigd in Istanbul van de grootste industriële onderneming van Turkije. Het is ook een van de meest populaire toeristische centra in Istanbul vanwege zijn geschiedenis, monumenten en artefacten en het bezit van de Bosporus.
Kar-as Tekstil Yatak Yay San. Tic. Ltd. Şti
Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde No:15 38070
Kayseri / Turkije
FAX
+903523220602
Kar-as   BESTTEL   DEEP SLEEP   ADOZE   Kargibi
© Kar-as Tekstil Yatak Yay San. Tic. Ltd. Şti - 2018 Alle rechten voorbehouden.